A provocat un accident mortal la beție, iar apoi a declarat că defunctul era la volan FOTO

0
Publicat:

Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea suceveană Poiana Stampei, iar polițiștii au descoperit, în urma cercetărilor, cine a fost șoferul. Bărbatul s-a răsturnat cu o autoutilitară.

accident mortal autoutilitară răsturnată, FOTO: ISU Suceava
accident mortal autoutilitară răsturnată, FOTO: ISU Suceava

Accidentul rutier mortal, din localitatea suceveană Poiana Stampei, a fost provocat de un șofer  beat, aflat la volanul unei autoutilitare, Într-o curbă, pe DC85 C, din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-a răsturnat.

În urma accidentului, a rezultat decesul pasagerului din autoutilitară, un bărbat de 54 de ani, care a ajuns sub vehicul și a fost strivit.

Bărbatul găsit în viață la fața locului, care era și el rănit, a declarat inițial polițiștilor că nu el era la volan, ci defunctul. Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul rănit conducea vehiculul la momentul accidentului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotestul, a rezultat o valoare de 1,44 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirea alcoolemiei.

S-a stabilit că șoferul gonea cu autoutilitara, iar vehiculul s-a răsturnat într-o curbă, bărbatul mort fiind prins sub acesta.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din  culpă.

IMG 20230709 WA0092 e1688927716698 jpg
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite