UPDATE Hoţii de ovine, călcaţi de mascaţi. Patru persoane au fost reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a descins la mai multe adrese FOTO IPJ Ialomiţa
Poliţia a descins la mai multe adrese FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii ialomiţeni au descins marţi dimineaţă, 7 iunie, la locuinţele mai multor suspecţi de furt din Slobozia, Amara şi Babadag (Tulcea). Oamenii legii vor pune în executare 11 mandate de aducere.

UPDATE. Patru persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii din Ialomiţa şi Tulcea, la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. 

Forţele de ordine au descins la locuinţele unor pesoane bănuite de furturi de ovine din incinta unor ferme şi stâne, precum şi materiale feroase, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 100.000 de lei.

Conform IPJ Ialomiţa, în urma descinderilor au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi şi care au legătură cu dosarul instrumentat. De asemenea, au fost conduse la sediul poliţiei, pe bază de mandate de aducere nouă persoane, faţă de patru dintre acestea fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomiţa, urmând ca pe 8 iunie să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa.

Prejudiciu în valoare de 100.000 lei

Poliţiştii efectuează marţi dimineaţă, 7 iunie, zece percheziţii domiciliare în municipiul Slobozia şi oraşul Amara, din judeţul Ialomiţa, şi oraşul Babadag, din judeţul Tulcea, pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de furt.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din sediile profesionale ale unor persoane fizice şi juridice. Conform IPJ Ialomiţa, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 100.000 de lei.

În acest dosar vor fi puse în executare 11 mandate de aducere. 

La acţiune participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Ialomiţa şi Tulcea şi jandarmi ialomiţeni.

Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Adevăratul Volodimir Zelenski, descris de regizorul cu care este prieten de 14 ani: „Iniţial, mi s-a părut ceva prostesc

Ce consecinţe ar putea avea „umilirea Rusiei”. Verdictele a patru analişti români

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite