UPDATE Evadatul din sediul Poliţiei Urziceni a fost prins după 3 zile. Unde a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul în vârstă de 18 ani a fugit de sub nasul poliţiştilor FOTO IPJ Ialomiţa
Tânărul în vârstă de 18 ani a fugit de sub nasul poliţiştilor FOTO IPJ Ialomiţa

Tânărul care a evadat în urmă cu trei zile din sediul Poliţiei din Urziceni a fost prins vineri, 27 august, pe raza comunei Alexeni. Tânărul are la activ un palmares impresionant de infracţiuni.

UPDATE. Conform IPJ Ialomiţa, tânărul a fost caputrat vineri, în jurul orei 16.30, în urma unei apmple acţiuni desfăşurate de forţele de ordine. Acesta a fost prins pe raza comunei Alexeni.

Conform IPJ Ialomiţa, vineri,  tânărul a fost căutat în special în extravilanul comunei Valea Măcrişului, după ce  poliţiştii au primit informaţii că în ultimele ore acesta s-ar fi aflat în această comună.

Ştefan Petronel Boancă a evadat pe data de 24 august din arestul Poliţiei din Urziceni , unde fusese adus la audieri alături de un alt tânăr, fiind în arest preventiv pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Din Ialomiţa furase un autoturism de 15.000 de euro, în timp ce la la Buzău, a spart mai multe firme, locuinţe, dar şi un autoturism cu care a pornit la drum, până la Iaşi, deşi nu deţine carnet de conducere.

La Iaşi, tânărul a provocat un accident rutier, fugind la acel moment de la locul faptei.

Acelaşi tânăr de 18 ani mai are la activ şi alte numeroase infracţiuni de furt, dar şi de spargere a unor locuinţe ori societăţi. De asemenea, el a mai evadat din arest la domiciliu, măsură pe care magistraţii o dispuseseră în trecut pentru alte infracţiuni de care fusese incriminate.

Vă mai recomandăm şi:

EXCLUSIV Mărturiile veteranilor români în Afganistan. De ce nu a extras România niciun colaborator afgan VIDEO

Povestea românilor care au fondat lanţul de magazine de bijuterii de lux Teilor: Cum şi-au început afacerea la 24 de ani

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite