Dolj: Un bărbat reţinut pentru lovire şi alte violenţe a evadat din sediul poliţiei, după ce a sărit pe geam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Un bărbat care fusese reţinut pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe a evadat duminică seara din sediul unui post de poliţie, după ce a sărit pe geam, informează news.ro. Poliţiştii au instituit filtre în judeţ şi în judeţele învecinate pentru prinderea acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică seara, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Şimnicu de Sus au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

“În timpul activităţilor de cercetare, cel în cauză a părăsit sediul poliţiei, prin escaladarea ferestrei de la parterul clădirii, îndreptându-se într-o direcţie necunoscută. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Totodată, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice de căutare a  bărbatului în cauză, fiind mobilizate efective de poliţie de la toate structurile”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că au fost instituite filtre rutiere, atât în judeţ, cât şi în judeţele învecinate, pentru prinderea fugarului.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite