Un poliţist din Făcăeni a fost bătut crunt de doi bărbaţi. Ce i-a deranjat pe agresori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent din comuna Făcăeni a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de doi bărbaţi, tată şi fiu, pe care îi ancheta pentru comiterea unor infracţiuni rutiere, anunţă independentonline.ro. Poliţistul a fost agresat atât de rău încât medicii din Feteşti au decis să-l transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

 Incidentul a avut loc în comuna ialomiţeană Făcăeni sâmbătă, 23 mai, când omul legii se afla în timpul liber.

pe stradă s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi, tată şi fiu, care l-au oprit şi i-au cerut socoteală cu privire la anchetele pe acestea le-a deschis pe numele lor. Fără să aştepte prea multe explicaţii, agresorii au pornit o ploaie de pumni şi picioare asupra agentului. În încăierare, cei doi bărbaţi au lovit şi maşina poliţstului.

Agentul a suferit mai multe traume, fiind transportat la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Feteşti. Aici însă s-a decis transferul la o altă unitate medicală, în prezent agentul fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar pentru ultraj şi distrugere, ancheta fiind coordonată de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti. 

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite