Un bărbat fără permis, care a lovit cu maşina o poliţistă, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv FOTO Adevărul
Bărbatul a fost arestat preventiv FOTO Adevărul

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Hârşova, a fost arestat preventiv la Ţăndărei, după ce a fost prins conducând fără permis, a refuzat prelevarea de probe pentru stabilirea alcoolemie şi a lovit cu maşina o poliţistă.

Un bărbat de 32 de ani, din Hârşova, a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni pentru cumul de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi ultraj. Acesta a fost prezentat magistraţilor, pe numele lui fiind dispsuă măsura arestării preventive.

La data de 6 noiembrie, bărbatul a fost depistat în cadrul unui filtru rutier de un echipaj de poliţie, în timp ce conducea un autoturism raza oraşului Ţăndărei, fără a deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la faţa locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o poliţistă ce se afla în filtrul rutier.

Bărbatul a fost urmărit şi interceptat în scurt timp pe raza oraşului Ţăndărei, iar în momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii şi picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliţie.

Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat cât şi prelevarea de probe biologice de sânge.   Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Pe 7 noiembrie, pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Feteşti pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere”şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice şi ultraj.

Vă mai recomandăm şi:

Ce mai avem şi ce nu mai avem voie să facem, începând de luni, ca urmare a noilor măsuri de restricţie

 

Cine sunt liderii care se luptă pentru funcţia de premier. Pe cine propune PSD

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite