Un bărbat așteaptă de 10 zile să fie operat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. „Doctorul a spus că anestezistul refuză să intre în sala de operație cu el”

0
Publicat:

Caz halucinant la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Un pacient așteaptă de 10 zile să fie operat la picior, însă intervenția a tot fost amânată. Motivul: unitatea medicală are un singur anestezist, cu jumătate de normă, și au fost alte cazuri mult mai urgente.

Un pacient așteaptă de 10 zile să fie operat FOTO: Arhivă, Adevărul
Un pacient așteaptă de 10 zile să fie operat FOTO: Arhivă, Adevărul

Pacientul, un bărbat de 32 de ani, a ajuns la urgența spitalului din Slobozia în prima zi de Paște. A căzut și și-a fracturat piciorul iar medicul care l-a examinat a decis că trebuie operat de urgență. La zece zile distanță de la incident, pacientul încă așteaptă în salon să beneficieze de operație.

Soția bărbatului spune că a făcut plângeri la conducerea spitalului și vorbește de un conflict între medici.

„Doctorul a spus că anestezistul refuză să intre în sala de operație cu el. Înțeleg că cei doi medici nu se înțeleg, dar pacienții nu ar trebui să sufere din această cauză. Am făcut plângeri la conducerea spitalului și la Consiliul Județean Ialomița, dar ni s-a spus doar să așteptăm!” a declarat Constantina State, soția pacientului., pentru independentonline.ro.

Reprezentanții Spitalului de urgență din Slobozia susțin că există un singur anestezist, așa că intervenția a fost amânată. 

„Este o situație regretabilă și ne cerem scuze pentru situația în care a fost pus pacientul. Indiferent de ce programări poți să îți faci, apar întotdeauna programări de urgență, traume, chestiuni legate de nașteri, tot ce înseamnă situații chirurgicale complicate care apar la unitatea de primiri urgențe. Așa cum vă spuneam a fost singurul medic pe norma întreagă. Mai avem un singur anestezist doar cu jumătate de normă”, susține Patrichi Liviu Daniel, managerul spitalului Slobozia, pentr Digi 24.

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite