Un autocamion încărcat cu 22 de tone de cherestea s-a răsturnat pe DN 21 A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocamionul era încărcat cu cherestea FOTO ISU Ialomiţa
Autocamionul era încărcat cu cherestea FOTO ISU Ialomiţa

Un autocamion încărcat cu cherestea s-a răsturnat în afara părţii carosabile vineri dimineaţă, în jurul orei 02.00. Şoferul a scăpat ca prin minune cu viaţă.

Conform ISU Ialomiţa, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 02.00 pe DN21A, în zona oraşului Ţăndărei. Autocamionul, încărcat cu aproximativ 22 de tone de cherestea stivuită în pachete s-a răsturnat în afara părţii carosabile, o parte din încărcătură ajungând în şanţ.

Conducătorul autorenului, un bărbat de 44 de ani, a suferit o uşoară leziune la nivelul capului şi a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, de unde a revenit la locul accidentului după ce i-a fost îngrijită rana.

Pompierii Gărzii de intervenţie Ţăndărei au intervenit la locul accidentului, unde au decuplat bornele de la bateria autotrenului. Mai mult, întrucât acesta prezenta scurgeri de combustibil lichid inflamabil (motorină), au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în zonă până în zorii zilei.  Partea din spate a autocamionului a rămas pe carosabil, motiv pentru care un sens de mers a fost blocat încă din momentul producerii evenimentului.

Vă mai recomandăm şi:

EXCLUSIV. Schimbarea ritualului botezului - măsurile anunţate de ÎPS Calinic: „Trebuie să apelăm la logică”

Medic de familie, în faţa elevilor de liceu despre pandemia de COVID-19: „Trăim într-o minciună indusă prin televizor“ VIDEO

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite