Medic de familie, în faţa elevilor de liceu despre pandemia de COVID-19: „Trăim într-o minciună indusă prin televizor“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
medic de familie dan gavrilescu foto facebook

Dan Gavrilescu, medic de familie din Câmpina, a făcut afirmaţii nesusţinute ştiinţific în faţa unor elevi din clasa a XII-a.

 Invitat să ţină un curs special în timpul programului ”Şcoala Altfel”, medicul le-a spus elevilor prezenţi online că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică, fără să aducă argumente ştiinţifice în acest sens.

”Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. 

Anul trecut toţi au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede şi acum este cea mai mare putere economică.

 O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult şi banii trebuie recuperaţi. Deci practic trăim într-o minicună indusă prin televizor”, au fost afirmaţiile făcute în faţa elevilor de medicul câmpinean.

Acesta a continuat pe acelaşi ton timp de câteva minute, spunându-le copiilor că media a fost folosită puternic ”ca să îngrozească oamenii”.

O parte din înregistrarea acestui curs, puţin peste 5 minute, a fost postată de medicul Gavrilescu chiar pe pagina sa de Facebook. Imaginile video sunt însoţite inclusiv de o fotografie cu tabla pe care scrisese ”planul lecţiei”.

planul lectiei medic de familie dan gavrilescu
PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite