Accident grav, în judeţul Buzău. O fetiţă a murit sub privirile mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un accident rutier produs în localitatea buzoiană Caragele, pe DJ 203 I, s-a soldat joi după-amiază cu decesul unei fetiţe. O copilă de şase ani a fost izbită de un autoturism la scurt timp după ce a coborât din microbuzul care o lăsase aproape de casă.

Un autoturism condus pe DJ 203I, din direcţia Pogoanele către Cilibia de către un şofer în vârstă de 50 de ani, din Luciu, a surprins şi accidentat mortal o minoră de 6 ani, din aceeaşi localitate.

Minora se întorcea de la şcoală, împreună cu mama sa. Fetiţa a coborât prima din microbuz iar într-o fracţiune de secundă s-a desprins de mama, ajungând în mijlocul străzii. 

Mama nu a mai reuşit să o oprească pe fetiţă. Un şofer care venea din spatele microbuzului, încercând să treacă de vehiculul staţionat, a lovit-o în plin pe copilă. 

Impactul a fost extrem de puternic, fetiţa de doar 6 ani pierzându-şi viaţa. Accidentul s-a produs chiar în faţa casei în care locuia minora.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, anunţă IPJ Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite