Tren blocat în nămeţi, după ce a lovit o maşină abandonată pe calea ferată din cauza viscolului. Alte trei maşini s-au ciocnit, două persoane fiind rănite uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tren a rămas blocat între nămeţi FOTO: adevarul.ro
Un tren a rămas blocat între nămeţi FOTO: adevarul.ro

Un tren de călători este blocat în acest moment în Ialomiţa după ce s-a lovit de o maşină abandonată pe calea ferată. Şoferul ar fi părăsit automobilul din cauza faptului că nu a mai putut continua drumul prin viscol. De asemenea, un accident rutier s-a petrecut în zona localităţii Iazu. Două persoane au fost rănite uşor.

UPDATE: Accident rutier în zona localităţii Iazu. 3 maşini s-au ciocnit, după ce şoferul unei maşini de teren înmatriculată în Vaslui a intrat pe contrasens. Două persoane au fost rănite uşor. Autorităţile intervin în zonă pentru a remedia situaţia.

UPDATE: Viscolul continuă să creeze probleme în Ialomiţa. Trei ambulanţe au rămas prinse sub nămeţi şi a fost nevoie de intervenţia maşinilor de deszăpezire pentru ca salvările să ajungă la cazuri. Cea mai delicată situaţia s-a înregistrat la Armăşeşti, acolo unde maşina de ambulanţă a fost solicitată să intervină pentru a-i oferi oxigen unui bărbat care respiră cu ajutorul unui aparat de oxigenoterapie. De asemenea, alţi 14 oameni au rămas prinşi sub nămeţi, după ce maşinile în care se aflau au fost blocate în zăpadă. Printre ei se numără şi 10 pasageri ai unui microbuz, care a fost oprit în trafic de viscol în zona localităţii Mărculeşti.

Potrivit informaţiilor, trenul de călători a fost blocat în zona localităţii Gârbovi. Garnitura s-a lovit de un automobil abandonat pe calea ferată. Zeci de oameni care se aflau în tren aşteaptă acum ca situaţia să se remedieze. Se pare că şoferul ar fi abandonat maşina pentru că nu a mai putut înainta prin viscol.

Mai mult decât atât, în momentul de faţă circulaţia în Ialomiţa este complet paralizată. Toate drumurile naţionale şi judeţene au fost închise din cauza viscolului şi a ninsorii abundente. Meteorologii susţin că după ora 18,00, Ialomiţa va intra sub atenţionare meteo de cod galben.

Citiţi şi:

Codul portocaliu paralizează Ialomiţa. Toate drumurile din judeţ au fost închise

Viscolul aduce o zi de vacanţă pentru elevii din Ialomiţa. Luni, toate şcolile vor fi închise

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite