Trei tineri, reţinuţi de poliţişti pentru scandal în trafic şi distrugere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Shutterstock
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Shutterstock

Trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti prentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Suspecţii sunt acuzaţi că au provocat un scandal în trafic.

Ieri, 28 octombrie, poliţiştii ialomiţeni au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 26 ani, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Faptele au fost reclamate poliţiei în data de 27 octombrie de către un bărbat de 28 de ani, din comuna Bărbuleşti. Acesta a declarat faptul că maşina pe care o conducea ar fi fost lovită intenţionat de un autoturism.

 Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că apelantul se deplasa pe raza municipiului Urziceni, unde ar fi fost acroşat de un autoturism în care se aflau 3 persoane, ulterior acestea ar fi aruncat cu obiecte contondente în autovehiculul bărbatului de 28 de ani.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, în baza probatoriului administrat, faţă de cei 3 tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Ialomiţa. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Vă mai recomandăm şi:

Drama lui Strugurel, românul care a făcut puşcărie pentru zădărnicirea combaterii bolilor: „Am zis că dau în nebuneală“ VIDEO

Medic, despre tratamentele „minune” anti-COVID: Atâţia dintre voi vor muri de o moarte grea

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite