Topul celor mai frumoase plaje din lume. Cum arată paradisul ascuns într-o grotă pe insula mexicană Marieta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock.com
FOTO: Shutterstock.com

Cei care încă n-au găsit încă destinaţia perfectă pentru vacanţa de vară, pot alege să se relaxeze la soare pe una din ineditele plaje descrise mai jos.

Plajele însorite, cu nisip auriu fin şi ape calde reprezintă destinaţia perfectă de vacanţă. Pentru cei care doresc să încerce o experienţă de ne uitat într-o perfectă comuniune cu natura pot să aleagă una din plajele descris în rândurile următoare:

1. „Mica prinţesă” din Rio de Janeiro

Plaja Copacabana sau „Mica prinţesă”, cum este cunoscută în Brazilia celebra plajă din Rio de Janeiro, poate fi o destinaţie de vacanţă ideală. Anual, peste două milioane de oameni din întreaga lume vin să stea la soare pe nisipurile din Copacabana. 

plaje tema trafic slobozia

Imagine de ansambul a plajei Copacabana FOTO: Shutterstock.com

2. Minunea de pe insula Marieta 

Apărută în urma activităţilor vulcanice din zona insulelor Marieta, Mexic, plaja are o formă inedită fiind în realitate o mare gaură în pământ care adăposteşte la bază o plajă foarte frumoasă, scăldată de ape calde şi limpezi. Accesul către ea se facă printr-un tunel foarte îngust.

plaje tema trafic slobozia

Plaja ascunsă din insula Marieta FOTO: Shutterstock.com

3. Plaja veşnic verde din Hawaii

Plaja Papakolea, cunoscută, de asemenea, şi sub numele Plaja Nisipului Verde, este o plajă cu nisipul verde, situată în apropiere de South Point, Hawaii. Culoarea măslinie a nisipului vine de la prezenţa unei pietre semi-preţioase numite olivină, care este adusă din conul vulcanic al lui Pu’u Mahana, un vulcan în vârstă de 49.000 de ani.

plaje tema trafic slobozia

Plaja veşnic verde din Hawaii FOTO: Shutterstock.com

4. Plaja acoperită de scoici 

Surprinzătoarea Australie poate fi o destinaţie de vacanţă inedită. Cei care vor să scape de agitaţia marilor oraşe precul Sidney, pot să viziteze Shark Bay Marine, un parc natural inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Tot aici se află şi cea mai frumoasă plajă din Australia: Shark Bay. Lungă de peste 10 kiloemtri, plaja este formată din scoici şi cochilii. 

plaje tema trafic slobozia

FOTO: Shutterstock.com

5. Relaxare în insula Corfu  

Agios Gordios este una din cele mai populare plaje din Corfu, numită după o biserică aflată chiar pe plajă. Plaja are o mulţime de facilităţi pentru turiştii de toate vârstele.

plaja trafic slobozia
Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite