Târgul de Crăciun din Slobozia va fi deschis pe 17 decembrie. În noaptea de Revelion cântă o artistă de Eurovision

0
0
Bărăganul va îmbrăca straie de sărbătoare FOTO Şt.Both
Bărăganul va îmbrăca straie de sărbătoare FOTO Şt.Both

Pe 17 decembrie, la Slobozia se deschide Târgul de Crăciun. Autorităţile locale pregătesc numeroase surprize pentru sărbătorile de iarnă. Spectacole în aer liber pentru copii, concerte, dar şi reprezentaţii cu artişti locali, vor avea loc pe scena amplasată în Piaţa Revoluţiei.

Târgul de Crăciun, pentru care a început deja montarea căsuţelor, va debuta pe 17 decembrie, în Piaţa Revoluţiei, unde vor fi invitaţi numai comercianţi locali. Primăria Slobozia a anunţat deja că în progul de sărbători sunt incluşi şi artişti din Bărăgan care vor putea fi aplaudaţi la sena deschisă în Piaţa Revoluţiei.

Copiii vor avea parte de un spectacol magic în aer liber, susţinut de Gaşca Zurli, pe data de 22 decembrie. Teatrul Ţăndărică le-a pregătit celor mici un spectacol de excepţie, pentru care biletele vor fi disponibile în următoarele zile. 

Pentru tradiţionalul spectacol "Serbările iernii", ce are loc pe 27 decembrie, atmosfera va fi încinsă de Connect-R.

„Singura seară pe care încă aşteptăm, la fel ca toată ţara, să o putem stabili ca interval orar este seara de Revelion, pentru care le vom avea invitate pe Anidia şi Roxen. Sigur că nimic nu este mai frumos de Crăciun decât să ne bucurăm de colindele noastre tradiţionale, aşa că fiecare seară a Târgului de Crăciun va avea şi un spectacol de colinde”, a anunţat Dragoş Soare, primarul Sloboziei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Adelina Pestriţu, criticată pentru bradul decorat cu flori negre şi ciori. Cum arată brazii de Craciun ai vedetelor

 

Imagini de poveste într-un sat din Alba. O locuinţă decorată cu mii de luminiţe a devenit atracţie turistică VIDEO

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite