Adelina Pestriţu, criticată pentru bradul decorat cu flori negre şi ciori. Cum arată brazii de Craciun ai vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adelina Pestriţu
Adelina Pestriţu

Sărbătorile de iarnă aduc mult entuziasm şi bucurie, iar unele vedete nu au mai avut răbdare şi au adus mai devreme magia în casele lor. Deea Maxer, Andreea Bălan, Catrinel Sandu, Jojo şi Adelina Pestriţu au împodobit deja brazii, spre fericirea copiilor lor.

Tradiţia spune că bradul se împodobeşte în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, dar iată că unele vedete nu au mai avut răbdare şi s-au apucat de decorat casele cu beteală, globuri şi instalaţii, cu o lună mai devreme.

Adelina Pestriţu a împodobit bradul în prima zi a lui decembrie. Vedeta a postat şi un filmuleţ pe conturile ei de socia­lizare, pentru a le demonstra urmăritorilor săi cum ar trebui să arate pomul de Crăciun în viziunea ei, avangardistă.

 Filmuleţul s-a viralizat instant pe Internet şi a declanşat o adevărată isterie în mediul on-line, şi asta pentru că Adelina a ales să împodobească bradul de Crăciun cu flori uriaşe negre, porumbiţe albe şi ciori! Adelina s-a scuzat oarecum şi a explicat că a ales ornamentele în alb şi negru ca să se asorteze cu mobila din casă, care este toată neagră.

Continuarea articolului pe click.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite