Şoferi băuţi şi cu permisele anulate, prinşi conducând de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în trafic FOTO Adevărul
Controale în trafic FOTO Adevărul

Doi şoferi iresponsabili au fost prinşi de poliţişti în timp ce conduceau băuţi şi cu permisele anulate. Ambii s-au ales cu dosare penale.

Primul care a căzut în plasa oamenilor legii au fost  un bârbat din Urziceni, în vârstă de 46 de ani. El a fost prins duminică, 11 iulie, de un echipaj de poliţie aflat în misiune.

În urma testării cu aparatul Drager a rezultat o valoare de 1,36 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Totodată,  în urma verificărilor efectuate în bazele de date  a reieşit faptul că persoana depistată figurează cu permisul de conducere anulat.

Tot duminică, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Platoneşti au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că şoferul are dreptul de a conduce anulat din anul 2018. 

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Vă recomandăm şi:

„Roşii de România“ vândute în lăzi de Turcia. Acuzele fermierilor la adresa unui mare lanţ de magazine VIDEO

Prognoza meteo: Când se domoleşte valul de căldură. Unde lovesc furtunile

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite