Şoferi băuţi, fără permis sau sub influenţa substanţelor psihoactive, traşi pe dreapta de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în trafic FOTO IPJ Ialomiţa
Controale în trafic FOTO IPJ Ialomiţa

Mai multe infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice au fost constatate de poliţiştii ialomiţeni în weekend, când au depistat la volan şoferi băuţi, fără permis sau drogaţi.

În timp ce efectuau un filtru rutier pe raza municipiului Feteşti, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism condus de un şofer de 30 de ani. Întrucât existau suspiciuni că tânărul ar fi consumat substanţe stupefiante, acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă.

Conducătorul auto a fot condus la Spitalul Municipal Feteşti, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 44 de ani, toţi din municipiul Slobozia au fost depistaţi în trafic conducând autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice, cu valori indicate de aparatul etilotest între 0,50 şi 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prinşi fără permis

Pe raza comunei Movila, un bărbat de 89 de ani a fost depistat în timp ce conducea un ATV pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza comunei Maia s-a produs un accident soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr în vârstă de 19 de ani, conducea un autoturism pe raza localităţii Maia, nu a adaptat viteza într-o curbă, a acroşat un autoturism parcat şi gardul unei locuinţe.

De asemenea, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Vă mai recomandăm şi:

Chihlimbar, cel mai gustos pepene galben. Cum alegem unul copt şi ce trebuie să facem înainte de a-l consuma

 

Banii care sporesc puterea premierului Cîţu. Fondul de Rezervă primeşte o sumă mai mare decât ministere-cheie ale guvernării

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite