Şofer cu 1,17 alcoolemie şi fără permis, prins la volan pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia l-a prins la volan pe şoferul băut FOTO Adevărul
Poliţia l-a prins la volan pe şoferul băut FOTO Adevărul

Un bărbat cu 1,17 alcoolemie şi fără permis de conducere a fost prins de către poliţiştii ialomişeni la volan. Bărbatul a fost depistat la un control de rutină pe raza oraşului Ţăndărei.

În noaptea de 6/7 ianuarie, în jurul orei 01.00, poliţiştii din Ţăndărei, în timp ce organizau un rutier pe linia prevenirii şi combaterii riscului producerii accidentelor de circulaţie, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 ani.

Întrucât conducătorul autovehiculului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Ţăndărei unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea determinării concentraţiei de alcool.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat faptul că persoana în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele şoferului poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vă mai recomandăm şi:

Etapa a II-a de vaccinare anti-COVID-19 se apropie cu paşi mari. Cine se poate imuniza după 15 ianuarie

Cu ce ne vaccinăm: Pfizer sau Moderna? O dilemă inutilă

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite