Silvian Ciupercă, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, va fi înmormântat la Ţăndărei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvian Ciupercă va fi înmormântat la Ţăndărei FOTO Facebook/Consiliul Judeţean Ialomiţa
Silvian Ciupercă va fi înmormântat la Ţăndărei FOTO Facebook/Consiliul Judeţean Ialomiţa

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Silvian Ciupercă, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, se află depus la Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face până la ora 11.00, când va fi oficiată slujba de înmormântare .

Conform Consiliului Judeţean Ialomiţa, cortegiul funerar se va deplasa spre Liceul Tehnologic „Paul Georgescu” din Ţăndărei, Primăria Municipiului Ţăndărei, Biserica „Naşterea Domnului” Ţăndărei-Gară 1 şi Cimitirul de la Pompieri, unde va fi înmormântat.

Silvian Ciupercă, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a murit subit duminică dimineaţă, 31 iulie, în timp ce se afla în concediu într-o localitate din judeţul Vâlcea. Fostul politician, anchetat într-un dosar de corupţie de DNA, şi achitat definitiv în 2021, lucra în prezent la cabinetul actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Marian Pavel, în calitate de consilier. 

Silvian Ciupercă a fost găsit fără viaţă pe 31 iulie, în apropierea casei unor rude din Vâlcea, după ce ieşise la o tură de alergare.

Fost primar al oraşului Ţăndărei în perioada 1996 - 2000, apoi timp de patru ani deputat în Parlamentul României - reprezentant al colegiului I Feteşti - Ţăndărei, prof. Vasile Silvian Ciupercă a deţinut, din 2004 şi până în februarie 2015, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Cea mai faimoasă barjă din Ucraina a fost furată. Rusia suspendă deocamdată campania spre Slaviansk

UDMR, prinsă între avantajele guvernării şi cele ale mariajului din interes cu Budapesta

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite