Şase persoane carantinate, prinse de poliţişti la o înmormântare din Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia acţionează permanent pentru respectarea regulilor sanitare FOTO news.ro
Poliţia acţionează permanent pentru respectarea regulilor sanitare FOTO news.ro

Şase persoane care participau la o înmormântare pe raza municipiului urziceni, deşi fuseseră carantinate la domiciliu, au dat nas în nas cu poliţiştii.

În timp ce asigurau măsuri de ordine şi siguranţă publică, precum şi de prevenire a răspândirii infectării cu noul tip de virus, la o înmormântare pe raza municipiului Urziceni, oamenii legii au identificat 6 persoane prezente la ceremonia de înhumare care nu respectau măsurile de carantină. Acestea au fost sancţionate contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, peste 90 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au acţionat pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate peste 73 de obiective/locaţii (societăţi comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 660 de persoane şi verificate 18 mijloace de transport în comun. 

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 72 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de  lei. Pe parcursul activităţilor de control, poliţiştii aduc la cunoştinţa cetăţenilor necesitatea, dar şi obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura.

Vă mai recomandăm şi:

De ce a fost arestată preventiv soţia criminalului de la Oneşti. Înfundată de obiectele găsite în poşetă

 

Orori din lagărul comunist. Povestea românului care a plătit cu viaţa protestul contra regimului FOTO

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite