Reacţia Cristinei Pocora, liberala „cu părul de foc”, referitoare la decalogul PNL: „sunt reguli foarte clare pe care trebuie să le respectăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Pocora, fosta purtătoare de cuvânt a PNL şi deputat de Ialomiţa, şi-a împărtăşit opinia cu privire la noile reguli pe care partidul din care face parte vrea să le impună candidaţilor săi la noile alegeri. În opinia acesteia decalogul liberalilor are doar părţi bune.

Raportat la judeţul Ialomiţa, singura reacţie faţă de cele 10 criterii care urmează să fie adoptate de Partidul Naţional Liberal în cursul acestei săptămâni a venit din partea Cristinei Pocora, cel mai vizibil om pe care PNL îl are în judeţ. „Sunt reguli foarte clare pe care noi le-am stabilit şi pe care trebuia să le abordăm. Nu mai vrem să avem acele situaţii când vine cineva din organizaţia X sau Y şi să spună că trebuie să-i promovăm pe cei aleşi de ei, pentru că reprezintă acea organizaţie, deşi persoanele respective nu merită. Tot ce contează este să schimbăm aceste abordări, să venim cu un alt mod de a face politică. Iar la cele 10 reguli eu aş mai adăuga încă una care să vizeze creşterea gradului de încredere în femeile care fac politică”a precizat Cristina Pocora.

Pocora este pentru a doua oară parlamentar de Ialomiţa, câştigând încă un fotoliu de deputat în colegiul I, Ţăndărei – Feteşti. Cunoscută în lumea politică de la Bucureşti drept liberala „cu părul de foc”, datorită părului roşcat, Cristina Pocora este membră a Comisiilor pentru muncă şi protecţie socială şi egalitate de şanse dintre bărbaţi şi femei ale Camerei Deputaţilor. În cei 8 ani petrecuţi în Parlamentul României, Pocora a avut 32 de iniţiative legislative, din care, în mod concret, doar una s-a transformat în lege, restul fiind respinse. Este vorba despre Legea 78/2010 privind taxele pentru serviciile consulare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite