Primăria Ţăndărei îşi plăteşte şoferul cu 3.500 de lei. Ce alte salarii şi-au mai votat angajaţii din primăriile Ialomiţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: arhiva slobozia.adevarul.ro
FOTO: arhiva slobozia.adevarul.ro

Legea salarizării unitare din administraţia publică locală scoate în evidenţă numeroase derapaje cu privire la modul în care au fost stabilite salariile din primării. De exemplu, şoferul Primăriei Ţăndărei este plătit, în urma majorării, cu suma de 3.500 de lei.

La nivelul oraşelor din Ialomiţa, Primăria Ţăndărei este singura unitate administrativă care a aprobat mărirea salariilor angajaţilor. Cel mai mare venit este cel al primăriţei Nicoleta Toma, în valoare de 8.700 de lei. Viceprimarul oraşului are un venit de 7.250 de lei, iar secretarul instituţiei, Marian Bucuroiu are un salariu de 7.178 de lei. Potrivit noii grile de salarizare, şoferul instituţiei este însă plătit cu suma de 3.500 de lei. 

De asemenea, cei 4 poliţişti locali ai oraşului primesc salarii între 3.900 şi 4.400 de lei. Legea salariilor din administraţia publică locală a iscat însă scandal la Primăria Slobozia.

Consilierii locali s-au întâlnit vineri, 28 iulie 2017, pentru a supune la vot hotărârea Consiliului Local privind majorarea salariilor din instituţie.

Proiectul a iscat numeroase discuţii contradictorii în timpul şedinţei, motiv pentru care a fost retras de pe ordinea de zi. Potrivit documentelor oficiale, cel mai mare salariu din instituţie era cel al primarului Adrian Mocioniu, în valoare de 13.500 de lei. Proiectul va fi reintrodus pe ordinea de zi în cadrul unei şedinţe extraordinare, desfăşurată săptămâna aceasta. 

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite