Peste 500 litri de motorină contrafăcută, confiscată de poliţişti. Marfa fusese achiziţionată din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de litri de produs susceptibil a fi motorină a fost confiscat de poliţiştii ialomiţeni, în urma unui control efectuat în trafic.

Chiar în prima zi de Crăciun, în jurul orei 03.00, poliţiştii din Amara au oprit pentru control în trafic o autoutilitară în care se aflau mai multe bidoane de plastic de 10 litri, pline cu un lichid de culoare galben-verzuie ce prezenta miros specific de motorină. Şoferul nu deţinea documente care să ateste provenienţa mărfii.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoutilitara  a fost condusă de un bărbat de 37 de ani, din judeţul Iaşi, care ar fi achiziţionat 550 de litrii de lichid de culoare galben-verzuie cu miros de motorină, de la o persoană necunoscută, de pe raza judeţului Călăraşi. 

Pentru produsul achiziţionat, bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă, declarând că a plătit persoanei necunoscute suma de 320 de euro şi a primit de la aceasta doar un aviz de însoţire a mărfii necompletat şi neştampilat. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cele 55 de sticle de plastic fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite