Orașul Fetești rămâne din nou fără apă. RAJA anunță că se lucrează la conectarea noilor conducte

0
0

Pentru conectarea la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă din orașul Fetești, RAJA Constanța va sista furnizarea apei potabile de marți, 4 octombrie, ora 23,00, până miercuri, 5 octombrie, ora 5.00.

Orașul Fetești rămâne fără apă FOTO Adevărul
Orașul Fetești rămâne fără apă FOTO Adevărul

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Fetești. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile.Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, au transmis reprezentanții companiei.

RAJA S.A. a executat pe 20 septembrie 2022, ora 23.00, până miercuri, 21 septembrie 2022, ora 05.30, lucrări la rețeau de alimentare. A fost vorba despre înlocuirea unei vane de legătură pentru sectorizarea sistemului de la nivelul conductei de alimentare cu apă de pe strada Ardealului din orașul Fetești, Ialomița.

În vederea realizării acestor operațiuni a fost sistată furnizarea apei către toți consumatorii din orașul Fetești.

Apă cu porția și apel la economisire

În luna august, Administraţia Naţională Apele Române a anunțat că rezerva de apă este în scădere și a făcut apel la populație să economisească resursele de apă și să apeleze inclusiv la folosirea/stocarea apei din surse alternative – cum ar fi cea de ploaie –, astfel încât apa potabilă să ajungă tuturor. Astfel, în sute de localități s-a restricționat apa.

Administraţia Naţională Apele Române face în continuare apel la calm şi responsabilitate socială. În special în această perioadă, vă reamintim că este nevoie să folosim raţional resursele de apă în direcţia economisirii acestora. Pentru activităţile casnice, vă recomandăm, acolo unde există posibilitatea, să apelaţi la folosirea/stocarea apei din surse alternative (inclusiv a celei de ploaie, când este posibil), astfel încât apa de băut (potabilă) să ajungă tuturor. Nu uitaţi de recomandările noastre din ghidul de economisire a apei”, a mai anunţat ANAR.

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite