Mecanicul de locomotivă băut s-a ales cu dosar penal. Ce acuzaţii i se aduc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la intrarea în staţia Feteşti FOTO IPJ Ialomiţa
Accidentul a avut loc la intrarea în staţia Feteşti FOTO IPJ Ialomiţa

Mecanicul trenului de marfă care era băut, 0,40 alcoolemie, după cum au anunţat poliţiştii, şi a lovit o garnitură staţionată la Feteşti este cercetat penal. În urma accidentului mai multe voagoane au fost  distruse.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, mecanicul de locomotivă al trenului care a lovit celălalt tren a fost testat alcoolscop, rezultând o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Feteşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În continuare, poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului alături de celelalte autorităţi din domeniu  pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului feroviar. Cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de accident de cale ferată, pedepsită de art.333 C.P.

Traficul feroviar este în continuare afectat. Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în zona gării Fetesti unde două trenuri de marfă s-au ciocnit in zona depoului.                               

Unul dintre trenuri care transporta fier vechi a lovit un alt tren ce se pregătea să plece către Portul Constanţa pentru a fi încărcat cu ciment. Nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Firele 1 şi 2 de circulaţie au suferit avarii la terasamentele de cale ferată şi  linia de electrificare. De asemenea, mai multe vagoane de marfă au fost distruse. 

Vă mai recomandăm şi:

12% din românii confirmaţi cu varianta Delta sunt vaccinaţi

Ce caută angajatorii la absolvenţii de facultate. Recruter: Cine nu ştie engleză nu ajunge pe niciun post, nici mic, nici mare

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite