IPJ Ialomiţa caută ofiţeri pentru Biroul Protecţia Animalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se caută ofiţeri pentru Biroul protecţia Animalelor FOTO Facebook/Poliţia Română
Se caută ofiţeri pentru Biroul protecţia Animalelor FOTO Facebook/Poliţia Română

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa organizează concursuri pentru ocuparea a trei posturi de ofiţer din sursă externă, în cadrul Biroului Protecţia Animalelor.

Posturile vacante scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, sunt 2 posturi de ofiţer de poliţie medic veterinar şi un post de ofiţer de poliţie în cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor.

Înscrierile se fac on-line până la data de 19 februarie 2021, ora 16.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, la adresa de e-mail resurseumane@il.politiaromana.ro, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor, la nivelul judeţului Ialomiţa, se pot obţine consultând pagina de internet I.P.J. Ialomiţa, secţiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, accesând  adresa https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Vă mai recomandăm şi:

Dr. Emilian Imbri: „Nu vă faceţi iluzii că vaccinul vă salvează total de la boală!” Ce reacţii a avut medicului la rapel şi care este legătura dintre acestea şi nivelul de anticorpi

Incendiu de proporţii în Sectorul 5 al Capitalei. Focul se manifestă la patru locuinţe şi la anexele acestora

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite