Încă şase contracte de finanţare nerambursabilă, semnate de Consiliul Judeţean Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semnarea contractelor de finaţare FOTO Facebook/Marian Pavel
Semnarea contractelor de finaţare FOTO Facebook/Marian Pavel

Consiliul Judeţean Ialomişa continuă finanţarea unor proiecte publice depuse de administraţiile locale. Încă sase contracte cu fonduri nerambursabilă, depuse în cadrul Programului Local de Dezvoltare Locală al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară au fost semnate în această săptămână.

Finanţările vor fi acordate pentru proiecte depuse de autorităţile din localităţile Cosâmbeşti, Grindu, Dridu, Răduleşti, Moldoveni, Ciocârlia şi privesc instalarea unor sisteme de supraveghere, pentru amenajarea unor terenuri de sport, reabilitarea unei şcoli şi modernizarea iluminatului public.

De asemenea, pe 23 iulie, au fost semnate alte trei contracte cu reprezentanţii primăriilor Manasia, Bueşti şi Sălcioara. Conform Consiliului Judeţean Ialomiţa, până în prezent, 32 de localităţi au semnat contractele de finanţare, iar lista continuă pentru toate UAT-urile care au depus proiecte. 

Marian Pavel, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, a anunţat că a decis majorarea plafonului de finanţare acordat proiectelor, de la 200.000 lei la 300.000 lei, pentru că „din cei 200.000 de lei care erau acordaţi, nu mai rămâneau foarte mulţi bani pentru implementarea proiectului, după realizarea studiilor de fezabilitate şi a altor documente”.

Vă mai recomandăm şi:

Păţania unui şofer pe „Drumul morţii”: Să mergi legal înseamnă să o cauţi cu lumânarea, am rămas şocat

 

După apariţia unor imagini potrivit cărora Clotilde Armand ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor, Ciolacu îi cere demisia, iar Armand acuză un „fake news”

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite