FOTO Accident de muncă la Feteşti. Doi muncitori prinşi sub un mal de pământ, un militar ISU Ialomiţa a murit la datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului de muncă un militar al ISU Ialomiţa a murit FOTO: M.S.
În urma accidentului de muncă un militar al ISU Ialomiţa a murit FOTO: M.S.

În timp ce lucrau la construcţia reţelei de canalizare a oraşului Feteşti, doi muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ. La faţa locului s-au deplasat pompoierii Gărzii Feteşti. Doi militari ai ISU au fost prinşi la rândul lor sub pământ. Din nefericire, unul dintre ei a decedat.

UPDATE 18.45 Poliţişti, inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomiţa, dar şi procurori au deschis o amplă anchetă în cazul accidentului de la Feteşti. Primele informaţii ale respectivei anchete scot la iveală detalii uluitoare. Se pare că firma care executa lucrările de constrcuţie a reţelei de canalizare din municipiul Feteşti nu a asigurat corespunzător şantierul. Malurile de pământ ale şanţului de 4 metri adâncime unde se aflau muncitorii ar fi trebuit protejate cu paravane de lemn, lucru ignorat de constructori. Protecţia ar fi trebuie efectuată întrucât solul pe care se lucra, fiind argilos, punea în pericol vieţile muncitorilor.

UPDATE 17.22 Muncitorul prins sub malul de pământ, un bărbat în vârstă de 20 de ani, care în acest moment se află într-o stare bună, a declarat, pentru adevarul.ro, că în momentul producerii accidentului nu purta echipament de protecţie, în aceeaşi situaţie fiind şi colegul lui rănit grav.

Bărbatul a mai povestit că pentru munca depusă era răsplătit cu 700 de lei.

UPDATE 17.10 Bărbatul care rămăsese prins sub malul de pământ a fost scos de acolo cu succes. Acesta a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală, urmând să fie dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

UPDATE 16.16 Unul dintre cei doi militari ISU, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a decedat, iar în acest moment se desfăşoară operaţiuni pentru scoaterea unuia dintre cei doi muncitori. 

Până în acest moment, un pompier şi un muncitor au fost scoşi de sub pământ.


Din primele cercetări se pare că doi muncitori care lucrau la reţeaua de calanizare a Feteştiului au fost prinşi sub un mal de pământ. Alături de cei doi, au mai fost prinşi şi doi militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

CITEŞTE ŞI FOTO Lacrimi şi suspine pentru eroul din Feteşti. Trista poveste a salvatorului fără salvare

 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite