FOTO 1 mai relaxant, la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii Sloboziei au ales să petreacă 1 mai într-un cadru relaxant FOTO: M.S.
Locuitorii Sloboziei au ales să petreacă 1 mai într-un cadru relaxant FOTO: M.S.

La Slobozia, 1 mai muncitoresc este sărbătorit în relaxare. În locul grătarelor şi al mititeilor, locuitorii oraşului au ales să meargă la plimbare în parcuri.

La umbra pomilor din parc
Parcurile din Slobozia au fost luate cu asalt de locuitorii oraşului. Anul acesta, mulţi dintre locuitorii Sloboziei au ales să se relaxeze pe o bancă, la umbra pomilor din cele cinci parcuri din oraş.

La fel a făcut şi Ionel Neagu (35 de ani) care a decis să sărbătorească 1 mai în mijlocul naturii. „Avem prieteni care au mers la grătar, însă am decis să rămânem în oraş. Este mult mai liniştit. Până la urmă e o zi ca oricare alta“ ne-a declarat bărbatul.

Alţi locuitori ai oraşului au decis să petreacă 1 mai, în incita Târgului de Paşte, organizat de municipalitate în Piaţa Revoluţiei din Slobozia.

Oamenii au luat rând pe rând fiecare dintre standurile, meşterilor populari care au ajuns în oraş. „Trebuie să ne pregătim şi pentru Paşte, tocmai de aceea am venit să vedem ce oferă comercianţii aici. E mai comod pentru noi, mai ales că avem copiii mici şi nu ne mai permite timpul să mergem la grătare“ a declarat Ileana Vărzaru (33 de ani).
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite