FOTO Ştrandul Neptun a rămas preferatul arădenilor de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii au făcut baie încă de la primele ore ale dimineţii
Arădenii au făcut baie încă de la primele ore ale dimineţii

Arădenii s-au trezit, astăzi, cu noaptea în cap şi au pornit fie spre ştranduri, fie spre pădurile din împrejurimi, chiar  dacă soarele nu s-a arătat la fel de generos ca în urmă cu câteva zile.

Cei care au ales Ştrandul Neptun pentru petrecerea zilei de 1 Mai  spun că au făcut acest lucru, deoarece  intrarea a fost gratuită şi drumul de acasă până la baza de agrement mai scurt. „Nu am mai dorit să luăm maşina. Aşa că am făcut o plimbare pe jos. Am venit de la ora 8 ca să ne ocupăm sezlong. Deja am făcut şi baie, chiar dacă soarele este cam zgârcit cu noi astăzi, cel puţin aşa este de dimineaţă”, spune Dorin Pop. În jurul ore 10.00,  pe Ştrandul Neptun erau  peste 400 de persoane.

„Oamenii au venit, astăzi, la ştrand încă de la primele ore ale dimineţii. La ora 10.00 nu mai era nici un sezlong gol, mă refer la cele 400 care există”, spune Flavius Staniş, administratorul Ştrandului Neptun.

Cei care au ales ştrandul din municipiu spun că pentru ei este mai relaxant, decât să se ducă la pădure şi să se apuce de făcut mâncare la grătar.

„Nu am avut chef să mai gătesc şi astăzi aşa că am venit pe ştrand, deoarece aici sunt terase unde se poate cumpăra de mâncare. Şi mai ales suntem în Săptămâna Mare şi ar trebui să ne mai abţinem”, spune Lucreţia Barna.

Cei care nu au ales nici pădurea şi nici ştrandul au mers în parcurile arădene pentru a socializa. Pensionarii din Arad au ales, însă, Băile Termale din Gai, deoarece acolo pot să facă şi tratament. 

Reprezentanţii Ştrandului Neptun spun că numărul arădenilor creşte de la o oră la alta.

Mai puteţi citi: 1 Mai, sărbătorit tovărăşeşte prin muncă 1 Mai Muncitoresc. Arădenii defilau ore în şir, după care mergeau la mici şi bere
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite