Echipamente moderne la Ambulatoriul din Feteşti. Cât s-a investit în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul din Feteşti are computer tomograf FOTO Faacebook/ PMF
Spitalul din Feteşti are computer tomograf FOTO Faacebook/ PMF

Lucrărilor la noul ambulatoriu din cadrul Spitalului Municipal “Anghel Saligny” Feteşti, Ialomiţa, o investiţie în valoare de 10,4 milioane de lei, au fost finalizate.

Consilierii locali din Feteşti, Ialomiţa, au aprobat un proiect de hotărâre prin care s-a luat act de procesul-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor la noul ambulatoriu din structura Spitalului Municipal “Anghel Saligny” Feteşti. 

Conform autorităţilor locale, urmează transferarea obiectivului de investiţii din proprietatea UAT Feteşti în proprietatea Spitalului Municipal, procedură care trebuie validată tot printr-o şedinţă de consiliu local.

Între timp a fost depusă documentaţia pentru autorizare la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN). 

Susţinut cu fonduri europene, naţionale şi locale, proiectul a vizat construirea clădirii noului ambulatoriu precum şi dotarea cu echipamentele medicale aferente, printre care se numără  Computerul Tomograf şi Aparatul RX pentru Radioscopii şi Radiografii. Valoarea totală a proiectului a fost de 10.486.173 lei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Cum te poţi infecta cu Omicron. Medic: Şansele să intri în contact cu el la un ceai cu prietenii sunt 100%

Ce ştim despre noua variantă Omicron a coronavirusului şi cât de mult ar trebui să ne îngrijoreze

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite