Dispariţie misterioasă. A plecat de acasă într-o direcţie necunoscută şi nu s-a mai întors

0
0
A plecat de acasă şi nu s-a mai întprs FOTO IPJ Ialomiţa
A plecat de acasă şi nu s-a mai întprs FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii din Ialomiţa caută un bărbat în vârstă de 58 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slobozia într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Luni, 12 aprilie, poliţiştii din Slobozia au fost alertaţi cu privire la faptul că Ştefan Marinel, de 58 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Bărbatul are 1,80 m înălţime, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, constituţie atletică şi bărbie rotundă. Ca semn particular, acesta prezintă o cicatrice la nivelul gâtului, pe partea dreaptă, de aproximativ 4 cm.

La momentul plecării de la domiciliul din Slobozia, Ştefan Marinel purta o geacă de culoare verde, pantaloni textură reiat de culoare maro şi o pereche de adidaşi gri.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Vă mai recomandăm şi:

Ce conţin dosarele pe care Armata refuză să le predea CNSAS: „N-am văzut nimic despre militari cu grad mai mare de maior“

Supermarketurile, restaurantele şi alţi operatori economici care nu respectă măsurile anti-Covid vor fi închise

Mai multe - Slobozia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite