Minora dispărută din centrul Perişoru a fost găsită. Unde a stat fata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata a fost găsită la locuinţa unui bărbat FOTO IPJ Călăraşi
Fata a fost găsită la locuinţa unui bărbat FOTO IPJ Călăraşi

O minoră în vârstă de 14 ani, dată dispărută în data de 28 ianuarie a fost găsită de poliţişti la locuinţa unui bărbat. Fata aconvieţuit alături de tânăr în comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, cât şi în municpiul Bucureşti.

Fata, în vârstă de 14 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, instituţionalizată în Centrul de plasament „Sfântul Ştefan” Perişoru, a fost dată dispărută în data de 28 ianuarie. La data de 09 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale în urma exploatării unei informaţii au depistat minora dispărută pe raza municipiului Bucureşti.

Din cercetările efectuate a reieşit că fata a plecat voluntar, iar în perioada dispariţiei a convieţuit împreună cu un tânăr în comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, cât şi în municipiul Bucureşti. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi mulţumeşte cetăţenilor pentru implicare şi furnizarea de informaţii.

Vă mai recomandăm şi:

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră

Apariţie de senzaţie în sud-estul României. Cum arată cea mai mare zburătoare din lume, care dispăruse

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite