Descinderi la suspecţi de evaziune şi spălare de bani. Prejudiciul este estimat la 6,1 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii în Bucureşti şi 5 judeţe la suspecţi de evaziune FOTO Adevărul
Percheziţii în Bucureşti şi 5 judeţe la suspecţi de evaziune FOTO Adevărul

Poliţiştii din Capitală, sub supravegherea Parchetului de pe Tribunalul Bucureşti, fac, miercuri, 19 percheziţii în municipiul Bucureşti şi 5 judeţe, printre care şi Ialomiţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti fac, miercuri, 19 percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Sibiu, Ialomiţa şi Argeş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor. Bănuiţii au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de 15 milioane de lei, documentele justificative fiind emise de societăţi de tip fantomă.

”Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2012 – 2016, administratori ai mai multor societăţi comerciale, au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de 15.000.000 de lei, documentele justificative în cauză fiind emise de entităţi comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăţi de tip fantomă. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 6.150.000 de lei”, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite