Cântecele care îţi sună în minte tot timpul. Cum au apărut cele mai frumoase melodii de dragoste din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricât am încerca să uităm anumite refrene, pe unele dintre ele ni le amintim tot timpul. Chiar dacă au fost lansate cu mulţi ani în urmă, aceste cântece sunt ascultate cu plăcere şi astăzi.

Cele mai frumoase hituri din toate timpurile ascund în spatele lor poveşti interesante. Aceste melodii, în majoritate de dragoste, exprimă sentimentele celor care le-au cântat sau compus. Ca de exemplu, celebrul cântec „Unchained Melody” compus de Alex North şi interpretat de Righteous Brothers.

Melodia a fost înregistrată în peste 500 de versiuni, însă celor care au creat-o le-a placut foarte mult interpretarea celor de la Righteous Brothers. Cântecul a fost inclus şi pe coloana sonoră a filmului „Ghost”.


O iubire secretă

Chiar dacă viaţa sentimentală a regretatului Prince a fost plină de controverse, se pare că admiraţia lui pentru actriţa Susannah Melvolin a fost motivul pentru care acesta a compus celebra melodie „Nothing compares 2 u”, în 1981. Deşi cântecul ar fi trebuit interpretat de trupa The Family, el a fost preluat de Sinead O`Connor, care l-a adus pe primele locuri ale topurilor.


Un cântec de Oscar

Coloana sonoră a filmului „Titanic” este printre puţinele melodii din filme care a câştigat premiul Oscar. Interpretată de Celine Dion, melodia „My heart will go on” este considerată unul dintre cele mai frumoase hituri care vorbesc despre dragoste. Cântecul a fost compus de James Horner, pe versurile lui Will Jennings.

Un hit al anilor 90

Succesul fulminant al cântăreţei Mariah Carey a început odată cu lansarea melodiei „Without you”. Chiar dacă această melodie a fost un hit în anii 90, ea a fost lansată pentru prima dată în 1970. Din păcate însă la vremea respectivă melodia nu s-a bucurat de prea mult succes.

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite