Bătrân dat dispărut, căutat de poliţişti. Când a fost văzut ultima dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul dispărut este căutat de poliţişti FOTO IPJ Ialomiţa
Bărbatul dispărut este căutat de poliţişti FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii din Ialomiţa sunt în alertă după dispariţia unui bătrân. Oamenii legii îl caută pe bărbatul în vârstă de 69 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slobozia într-o direcţie necunoscută şi nu s-a mai întors.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 9 iunie, poliţiştii din Slobozia au fost sesizaţi cu privire la faptul că Simion Gheorghe, de 69 ani, ar fi plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Bărbatul are  1,60 m înălţime, barbă albă, faţă ovală, se deplasează cu baston, culoare mov, din cauza unei afecţiuni medicale la piciorul drept.

La data dispariţiei purta pantaloni negri, cămaşă în carouri, alb cu negru, papuci gri, iar pe cap purta o pălărie din material textil, culoare neagră. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Vă mai recomandăm şi:

Mesajele sfâşietoare ale copiilor izolaţi de pandemie: „Am devenit şi mai nedorită decât eram“/ „Niciun copil să nu mai treacă prin ce am trecut eu!”

Cine sunt bugetarii care fentează interzicerea cumulului pensie-salariu. Lefuri de zeci de mii de lei vor putea fi încasate în continuare

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite