Femeie de 85 de ani, dispărută, găsită în viaţă după mai bine de 12 ore de căutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost găsită într-o pădure la marginea comunei argeşene Corbi FOTO: IPJ Argeş
Femeia a fost găsită într-o pădure la marginea comunei argeşene Corbi FOTO: IPJ Argeş

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au găsit în viaţă o femeie de 85 de ani după 12 ore de căutări. Femeia, care locuieşte în comuna argeşeană Corbi, fusese dată dispărută în seara zilei de vineri 4 iunie.

În seara zilei de 4 iunie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş au fost sesizaţi, de către o femeie din comuna Corbi, despre faptul că vecina sa, în vârstă de 85 de ani, ar fi plecat să adune mâncare pentru animale, în jurul orei 11.00 şi nu s-a mai întors.

Imediat au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari care au efectuat verificări în zona indicată.

 Acţiunile de căutare s-au desfăşurat permanent, inclusiv pe timpul nopţii, cu ajutorul câinelui de urmă şi a camerei cu termoviziune.

În cursul dimineţii de sâmbătă 5 iunie, femeia a fost găsită, în viaţă, într-o zonă împădurită, la aproximativ 2 kilometri de marginea satului.

Din primele verificări a reieşit faptul că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Femeia a fost predată unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor medicale ce se impun.

Vă mai recomandăm şi:

La un pas de tragedie. Un tren cu zeci de călători a rămas fără frâne într-o gară din Argeş

Accident cu parapanta. Un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD, după ce s-a agăţat de firele de electricitate

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite