O tânără din Italia, dată dispărută în urmă cu o lună, ar fi fost ucisă la comanda părinţilor, care au vrut s-o pedepsească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Il Resto del Carlino
FOTO Il Resto del Carlino

O tânără din Italia, în vârstă de 18 ani, dispărută în urmă cu o lună, ar fi fost ucisă chiar la comanda părinţilor ei, iar crima propriu zisă ar fi fost comisă unchiul fetei. În urmă cu un an, fata s-a opus unei căsătorii aranjate de părinţi şi de atunci au apărut tensiuni uriaşe în familie, iar părinţii au considerat că trebuie pedepsită, potrivit Corriere della Sera.

După ce a refuzat să se mărite cu bărbatul ales de părinţi, Saman Abbas, de origine pakistaneză, a locuit o perioadă într-un centru social din altă localitate, dar a decis să se întoarcă acasă în urmă cu câteva luni, conform Digi24. 

În acest timp, fata a început o relaţie amoroasă cu un bărbat din ţara ei natală. Părinţii nu au acceptat această idilă.

Tânăra i-a mărturisit iubitului ei faptul că părinţii vor să o pedepsească. În ziua dispariţiei, aceasta i-a trimis un mesaj bărbatului în care a mărturisit că şi-a auzit mama vorbind despre uciderea ei. Cuplul a stabilit că dacă Saman nu-i va trimite vreun semn timp de 48 de ore, acesta să meargă să anunţe autorităţile.

Astfel, a început ancheta într-un caz în care până acum au fost adunate probe şocanţe.

Saman a  fost surprinsă pe camerele de supraveghere că a aplecat cu părinţii ei, iar după câteva ore aceştia s-au întors acasă fără ea. În alte imagini, unchiul fetei este văzut cărând o lopată şi alte instrumente de săpat.

În plus, fratele minor al fetei le-a mărturisit anchetatorilor că a fost instruit de către părinţi să spună că Saman a plecat în Pakistan, în timp ce ei le-ar fi spus altor persoane că este în Belgia.

Însă cea mai şocantă probă este un mesaj text transmis de unchiul fetei, în care acesta transmite familiei că „treaba a fost bine făcută”.

Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare, fiind deocamdată cercetate 5 persoane.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite