Arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată: Trei bărbaţi au jefuit un tânăr în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţioi au fost arestaţi preventiv FOTO Adevărul
Suspecţioi au fost arestaţi preventiv FOTO Adevărul

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, toţi din comuna Ciochina, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, sunt cercetaţi de poliţişti. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar instanţa de judecată a mesi mandate de arestare preventivă petnru 30 de zile.

Poliţiştii din Slobozia au identificat trei tineri de 18, 21 şi 30 de ani, toţi din comuna Ciochina, aceştia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă asupra unui alt tânăr de 19 ani, din comuna Sfântu Gheorghe.

Incidentul s-a petrecut pe 10 februarie, în timp ce suspecţii se aflau pe raza localităţii Ciochina. Atunci, aceştia i-au sustras tânărului de 19 ani telefonul mobil, dar şi portofelul, după care au fugit.

Persoanele bănuite au fost reţinute de poliţişti pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele celor în cauză, instanţa de judecată a emis madate de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite