Bărbat reținut în cazul tragediei de la Sintești, soldată cu uciderea a cinci persoane pe DN2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai bine de două luni de la producerea unui masacru pe DN2, soldat cu decesul a cinci persoane și rănirea altor patru, polițiștii ialomițeni au reținut un bărbat, din comuna Bărbulești.

Tragedie teribilă pe DN2 soldată cu decesul a cinci persoane FOTO IPJ Ialomița
Tragedie teribilă pe DN2 soldată cu decesul a cinci persoane FOTO IPJ Ialomița

La mai bine de două luni de la producerea unui masacru pe DN2, soldat cu decesul a cinci persoane și rănirea altor patru, polițiștii ialomițeni au reținut un bărbat, din comuna Bărbulești. Acesta este unul dintre șoferii autoturismelor implicate în cumplitul accident.

„Urmare a accidentului produs în data de 29 iunie, pe DN2, în afara comunei Sinești, soldat cu decesul a 5 persoane și vătămarea corporală a altor 4, cercetările au fost continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, iar în urma probatoriului administrat s-a continuat urmărirea penală față de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Bărbulești, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, acesta fiind reținut, la data de 6 septembrie 2022, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au anunțat reprezentanții IPJ Ialomița.

Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița.

Accident teribil pe Drumul Morții

Conform ISU Ialomiţa, în teribila tragedie au fost implicate opt persoane, şapte adulţi şi un minor. Dintre acestea, trei au fost găsite decedate de către salvatori.

Pe 29 iunie, în jurul orei 10.30, pe DN2, în afara localităţii Sinteşti, s-a produs un grav accident de circulaţie, în urma căruia au rezultat nouă victime.

Conform poliţiştilor, din primele cercetări a reieşit că în impact au fost implicate trei autoturisme. În urma coliziunii violente, trei persoane au murit pe loc, iar alte două - la scurt timp după producerea tragediei.

Accidentul s-a produs pe şoseaua unde, în urmă cu 16 ani a pierit fulgerător îndrăgita interpretă Laura Stoica, alături de iubitul său, Cristian Mărgescu.

Tot pe DN2, în apropiere de localitatea Coşereni şi-a găsit sfârşitul cuplul de artişti basarabeni Doina și Ion Doina Aldea-Teodorovici, care, în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1992, plecase din Bucureşti spre Chişinău. 

Cei doi călătoreau pe bancheta din spate a maşinii, iar în faţă se aflau şoferul şi un alt pasager. La un moment dat, şoferul nu a mai putut controla maşina care a derapat, la o viteză de peste 100 km/h, iar aceasta s-a izbit cu partea din spate într-un pom. Cei doi soţi au decedat, iar şoferul şi pasagerul din faţă au supravieţuit.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite