Accident rutier soldat cu cinci victime în Ialomiţa. Elicopterul SMURD a preluat unul dintre răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elicopterul SMURD Constanţa a preluat una dintre victime FOTO ISU Ialomiţa
Elicopterul SMURD Constanţa a preluat una dintre victime FOTO ISU Ialomiţa

Cinci persoane, printre care doi copii minori, au fost rănite joi după-amiază, 24 martie, în judeţul Ialomiţa. Victimele se aflau într-o maşină catre s-a răsturnat. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Conform ISU Ialomiţa, joi, 24 martie, în jurul orei 13.00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu" al judeţului Ialomiţa a fost alertat de producerea unui accident rutier, pe drumul DJ 212, între localitatea Movila şi municipiul Feteşti. Un autoturism în care se aflau cinci persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgenţă cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Ialomiţa.

De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD Constanţa. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite. Este vorba despre trei adulţi şi doi copii minori, toateconştiente şi neîncarcerate. 

După acordarea primului ajutor medical, un copil şi un adult au fost preluaţi şi transportaţi de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Feteşti, iar cel de-al doilea adult a fost preluat de către elicopterul SMURD. Al doilea copil şi unul dintre adulţi nu au necesitat îngrijiri medicale.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Marea teorie din spatele deciziei nefaste a lui Vladimir Putin de a invada Ucraina

 

Ucraina, cimitirul tancurilor ruseşti. Care sunt punctele slabe ale blindatelor lui Putin

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite