Fără permis la volan, ca să dea o tură prin sat. A ajuns într-un stâlp de beton, apoi într-un canal şi, într-un final, la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a prăbuşit în canal Foto: IPJ Argeş
Maşina s-a prăbuşit în canal Foto: IPJ Argeş

Un bărbat de 27 de ani, din Argeş, a fost peluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă din maşina cu care s-a prăbuşit într-un canal.

S-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi (23 spre 24 martie), în comuna argeşeană Miceşti. Tânărul s-a gândit să dea o tură prin sat, deşi nici măcar n-avea dreptul de a conduce. 

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din comuna Miceşti, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localităţii de domiciliu, din direcţia Mărăcineni spre Miceşti, care nu posedă permis de conducere, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, în urma coliziunii fiind proiectat într-un canal betonat", transmite IPJ Argeş.

    

Tânărul, care se afla singur în autoturism, a fost rănit şi a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă. 

"În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 196 din Codul Penal (conducere fără drept şi vătămare corporală din culpă), iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut", mai precizează IPJ Argeş.

Title
Title

Sursa IPJ Argeş 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Elena Lasconi, despre digitalizarea Primăriei Câmpulung: „Puteţi câştiga zile pentru o documentaţie fără să vă deplasaţi la ghişee“ VIDEO

Mesajul oficialilor Ministerului Mediului pentru autorităţile locale din Piteşti cu privire la protejarea Pădurii Trivale: „Hotărâţi-vă odată!”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite