Accident groaznic în Ialomița. O persoană a murit pe loc, șase au fost rănite

0
0

Accident cu șapte victime în Ialomița. Marți dimineață, 23 august, pompierii militari au fost alertați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Cotorca. În impactul devastator au fost implicate două autoturisme și șapte persoane.

Accident cu un mort și șase rămiți în Ialomița FOTO ISU Ialomița
Accident cu un mort și șase rămiți în Ialomița FOTO ISU Ialomița

Conform ISU Ialomița, la locul tragediei au fost alocate imediat trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Buzău, un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București.

În urma impactului au rezultat șapte victime: trei copii și patru adulți. Cei trei copii au fost găsiți, conștienți, cooperanți și neîncarcerați  și au fost monitorizați de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportați la diferite unități spitalicești. Doi dintre copii au ajuns la Spitalul Municipal Urziceni, iar unul la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Accidentul a avut loc în Cotorca din județul Ialomița FOTO ISU Ialomița
Accidentul a avut loc în Cotorca din județul Ialomița FOTO ISU Ialomița

Două victime au fost găsite încarcerate, una inconștientă, iar cealaltă semiconștientă. Celelalte două persoane rănite erau conștiente, cooperante și neîncarcerate. Victimele încarcerate au fost extrase  dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă pentru cea inconștientă nu s-a mai putut face nimic.

Deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Victima semiconștientă a fost monitorizată și evaluată, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Teribil accident în Ialomița FOTO ISU Ialomița
Teribil accident în Ialomița FOTO ISU Ialomița

Celelalte două victime conștiente au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior o victimă a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua a refuzat transportul la spital, au anunțat reprezentanții ISU Ialomița.

Accidentul s-a soldat cu un mort și șase răniți FOTO ISU Ialomița
Accidentul s-a soldat cu un mort și șase răniți FOTO ISU Ialomița

Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au provocat această tragedie. Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului și urmează să stabilească împrejurările producerii teribilului accident.

Un groaznic accident rutier, soldat cu decesul a patru persoane şi rănirea altor cinci, a avut loc miercuri dimineaţă, 29 iunie, pe DN2, în afara localităţii ialomiţene Sineşti. Autorităţile au activat Planul roşu.

Tragedia din 29 iunie de pe DN2

Pe 29 iunie, o altă tragedie avea loc în județul Ialomița. Un groaznic accident rutier, soldat cu decesul a patru persoane şi rănirea altor cinci, a avut loc pe DN2, în afara localităţii ialomiţene Sineşti. Autorităţile au activat atunci Planul roşu.

Conform ISU Ialomiţa, în teribila tragedie au fost implicate opt persoane, şapte adulţi şi un minor. Dintre acestea, trei au fost găsite decedate de către salvatori. Accidentul s-a produs pe şoseaua unde, în urmă cu 16 ani a pierit fulgerător îndrăgita interpretă Laura Stoica, alături de iubitul său, Cristian Mărgescu.

Artiști care au pierit pe Drumul morții

Tot pe DN2, în apropiere de localitatea Coşereni şi-a găsit sfârşitul cuplul de artişti basarabeni Aldea-Teodorovici, care, în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1992, plecase din Bucureşti spre Chişinău. 

Cei doi călătoreau pe bancheta din spate a maşinii, iar în faţă se aflau şoferul şi un alt pasager. La un moment dat, şoferul nu a mai putut controla maşina, la o viteză de peste 100 km/h, iar aceasta s-a izbit cu partea din spate într-un pom. Cei doi soţi au decedat, iar şoferul şi pasagerul din faţă au supravieţuit.

 Drumul Naţional 2 (DN2) este supranumit şi ”Drumul Morţii” din cauza numărului mare de accidente soldate cu victime. 

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite