100 de persoane au fost salvate din nămeți de pompierii ialomițeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au deszăpezit 33 de autoturisme, un microbuz și un autocar blocate pe DN 2, în apropiere de comuna Movilița. Aceștia au reușit să salveze și o fetiță de patru ani din comuna Bărcănești, care se simțea foarte rău și avea nevoie de îngrijiri medicale.

8 ore s-au luptat pompierii de la Secția Urziceni cu troienele de zăpadă depuse pe carosabil. Au îndepărtat omătul cu lopețile și au împins mașinile, pentru a putea fi scoase din zăpadă.

“Intervenţia echipajelor a fost extrem de dificilă din cauza vântului foarte puternic care sufla în rafale, aceştia acţionând şi pentru scoaterea unui utilaj de deszăpezire care rămăsese blocat”, a spus locotenentul George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență”.

O altă situație dificilă cu care s-au confruntat pompierii militari de la ISU Ialomița s-a înregistrat noaptea trecută, când un echipaj SMURD a fost solicitat să ajute o fetiță de 4 ani din satul Condeești, care prezenta febră și vărsături. Paramedicii au primit sprijinul pompierilor voluntari din Bărcănești și au reușit să o transporte pe fetiță la Spitalul din Urziceni.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite