VIDEO Paul Stănescu, din nou în fruntea PSD Olt după ce a demisionat în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

0
0
Paul Stănescu nu a avut emoţii avându-l alături pe prietenul său, Liviu Dragnea  (FOTO: Mugurel Manea)
Paul Stănescu nu a avut emoţii avându-l alături pe prietenul său, Liviu Dragnea  (FOTO: Mugurel Manea)

Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, a revenit, de marţi – 29 septembrie, la cârma organizaţiei judeţene a PSD după ce, la finele lunii mai a.c., a demisionat din această funcţie în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al PSD, condamnat la acel moment cu suspendare în Dosarul Referendumului. Paul Stănescu a fost singurul candidat la şefia PSD Olt.

Liviu Dragnea a ţinut să fie prezent alături de prietenul său de la Olt, Paul Stănescu, la Conferinţa Judeţeană a PSD derulată marţi – 29 septembrie, organizată în scopul numirii noului preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Olt. Organizată în incinta sălii de spectacole de la Casa Tineretului din Slatina, manifestarea nu a dat naştere la niciun fel de surprize aşa cum nu s-a întâmplat nici în urmă cu doi ani, când acelaşi Paul Stănescu a fost singurul candidat la şefia filialei PSD Olt.

Aproape 500 de delegaţi ai tuturor organizaţiilor locale din întreg judeţul au fost prezenţi la şedinţa ce urma să le aleagă viitorul şef pentru următorii ani. Avându-l alături pe actualul lider al PSD la nivel national, Liviu Dragnea, Paul Stănescu nu a avut niciun fel de emoţii, astfel că propunerea ca acesta să ocupe funcţia de preşedinte a PSD Olt a fost aprobată în unanimitate. De asemenea, Marius Oprescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeâean Olt, a fost reconfirmat şi el ca preşedinte executiv al PSD Olt în unanimitate.

”Vă mulţumesc pentru votul de încredere acordat şi de data aceasta şi vă promit aici, în faţa dvs., care îi reprezentanţi pe ceilalţi membri ai partidului, că voi continua să ţin sus rezultatele organizaţiei judeţene a PSD Olt aşa cum am făcut de când am fost numit prima dată la conducerea acestei organizaţii, iar rezultatele le ştiţi cu toţii: Oltul a fost pe primul loc sau pe locurile fruntaşe la mai toate scrutinele electorale din ultimii ani, indiferent de natura lor”, a spus, de la prezidiu, Paul Stănescu, reînscăunat şef al social-democraţilor de la Olt.

Stănescu a renunţat tot la finele lunii mai a.c., odată cu şefia PSD Olt, în semn de solidaritate cu Dragnea, pe atunci preşedinte executiv al PSD, după ce acesta din urmă tocmai fusese condamnat la închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului.

Mai puteţi citi pe acelaşi subiect:

”Baronul roşu” Paul Stănescu a demisionat din fruntea PSD Olt

FOTO  Alegeri cu final previzibil pentru şefia PSD Olt: Paul Stănescu rămâne “El Lider Maximo”

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri