VIDEO  Accident de circulaţie la Făgeţelu-Olt: una dintre victime, transportată cu un elicopter SMURD la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elicopterul SMURD a aterizat pe un câmp din imediata apropiere a locului accidentului... (FOTO: Adevărul)
Elicopterul SMURD a aterizat pe un câmp din imediata apropiere a locului accidentului... (FOTO: Adevărul)

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost grav rănite marţi după-amiază, în urma producerii unui accident de circulaţie pe raza comunei Făgeţelu din judeţul Olt. Una dintre victime a trebuit preluată de către un elicopter SMURD din cauza rănilor grave suferite în timpul accidentului de circulaţie. Cealaltă victimă a ajuns la Spitalul Judeţean din municipiul Slatina.

Accidentul de circulaţie a avut loc în jurul orelor 13.00, pe Drumul Naţional 67 B, pe raza satului Chilii, comuna Făgeţelu. Potrivit primelor informaţii, accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive, carosabilul fiind umed, autoturismul în care se aflau cele două persoane derapând. Pompierii SMURD de la Staţia Scorniceşti au fost cei care au ajuns primii la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier.

    

Ajunşi la locul solicitării împreună cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, paramedicii au acordat primul-ajutor la faţa locului şoferului autoturismului avariat în accident, respectiv Adrian D., în vârstă de 40 de ani, originar din comuna Topana, judeţul Olt. Acesta a fost găsit în interiorul autoturismului - neîncarcerat, prezentând multiple leziuni: traumatism cranio-facial, traumatism toracic şi suspiciune de fractură la membrul superior drept. Bărbatul a fost preluat de un elicopter al SMURD Craiova şi transportat la secţia Urgenţe a Spitalului nr. 1 din municipiul Craiova.

Pasagera de pe scaunul din dreapta-faţă, pe numele ei Nicoleta V., în vârstă de 34 de ani, tot din Topana, a primit şi ea îngrijiri medicale la locul accidentului, iar, ulterior, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, unde a şi rămas internată. Pacienta a fost găsită în stare conştientă, prezentând traumatism cranio-cerebral.

Mai puteţi citi:

Aproape 800 de olteni amendaţi pentru apeluri false la “112”

FOTO  Explozie devastatoare la un restaurant din Caracal: două femei şi un bărbat arşi de vii

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite