VIDEO Accident cumplit la limita judeţelor Olt şi Dolj. Un pieton a rămas încarcerat în plafonul unui autoturism, decedând

0
0
Pietonul lovit de autoturism a rămas încarcerat în plafonul autovehiculului
Pietonul lovit de autoturism a rămas încarcerat în plafonul autovehiculului

Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică-seara, 9 septembrie 2018, un pieton pierzându-şi viaţa în urma impactului.

Accidentul s-a produs la ieşire din oraşul Balş, din judeţul Olt, la limita cu judeţul Dolj. la faţa locului au intervenit pompierii Gărzii balş din cadrul ISU Olt, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, şi un echipaj al Serviciului Judeţean ed Ambulanţă Olt. „La sosirea echipajelor, un pieton, în vârstă de 56 ani, cetăţean turc, a fost găsit decedat, blocat în autoturism prin plafonul acestuia. pompierii de la descarcerare au acţionat pentru extragerea bîărbatului decedat din autoturism“, a declarat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

accident balş - 9 septembrie 2018

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 57 ani, din comuna Baloteşti, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, pe raza oraşului Balş, ar fi acroşat un bărbat, de 56 ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexadra Dicu. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

accident balş - 9 septembrie 2018
Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite