Un tânăr căutat de scafandri ore în şir în apele Oltului a fost descoperit de poliţişti teafăr, în localitatea de domiciliu. Prietenii pescari au dat, sâmbătă, alerta

0
0

Scafandrii din Olt au căutat ore în şir în apele Oltului un tânăr de 20 de ani, din Curtea de Argeş, judeţul Atgeş, poliţiştii descoperindu-l în cele din urmă, duminică după-amiază, teafăr.

Dispariţia tânărului a fost anunţată la 112 de prietenii alături de care se afla la pescuit pe râul Olt, în localitatea Drăgăneşti-Olt, sâmbătă, 8 septembrie. Aceştia, colegi ed serviciu cu bărbatul despre care s-a crezut că a dispărut,  au anunţat în jurul orei 19,00 că prietenul lor este de negăsit, duminică, în jurul orei 10,00, şi pompierii ISU Olt începând căutările, mai întâi cu bărci. Scafandrii au efectuat, la rândul lor,  ore întregi de scufundări pentru a-i da de urmă în apele râului, în zona în care s-a crezut că s-ar fi putut îneca.

După ce, la ora 17,30, scanfandrii ISU Olt au decis să încheie misiunea din apă, din cauza vântului puternic şi a vizibilităţii reduse, poliţiştii au informat că tânărul a fost descoperit la domiciliu, teafăr. Acesta urmează să fie audiat de poliţiştii din Olt, pentru a lămuri întreaga situaţie care a pus în alertă zeci de persoane.
 

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri