UPDATE Zeci de pompieri, autospeciale de stingere şi echipaje SMURD în curtea Spitalului Slatina. „Şi noi ne-am speriat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
exerciţiu sju slatina covid

Desfăşurare impresionantă de forţe în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde în urmă cu puţin timp a început un exerciţiu.

UPDATE: Exerciţiul a vizat capacitatea de reacţie a personalului SJU Slatina în cazul unui eveniment nedorit, au confirmat reprezentanţii ISU Olt, însă secţia ATI non-COVID a fost de data aceasta sub lupă. Secţia menţionată este situată la etrajul II, în corpul central.

Ştirea iniţială

Mai multe autospeciale de stingere, dar şi echipaje SMURD şi chiar echipa CBRN au ajuns, puţin după prânz, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Ceea ce părea o intervenţie la un eveniment grav este, în fapt, un exerciţiu, au confirmat surse din cadrul spitalului. 

„Nu s-a întâmplat nimic, este un test, se testează capacitatea de reacţie. Şi noi ne-am speriat, n-am ştiut (n. red. - de exerciţiu)“, au confirmat surse din unitatea sanitară.

exerciţiu sju slatina covid

Aici funcţionează o secţie COVID cu o capacitate totală de peste 140 locuri. Peste 100 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 sunt conectaţi la surse de oxigen, motiv pentru care, de la sfârşitul săptămânii trecute, aşa cum se întâmplă în toată ţara, personal din cadrul ISU verifică din trei în trei ore, în sectorul COVID, instalaţiile şi modul cum sunt respectate normele PSI.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite