UPDATE-VIDEO Accident rutier grav în Olt. Trei persoane implicate, un şofer a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul autoutilitarei şi-a pierdut viaţa în urma accidentului
Şoferul autoutilitarei şi-a pierdut viaţa în urma accidentului

Un grav accident rutier a fost anunţat, în jurul orei 13,00, duminică, 19 noiembrie 2017, în judeţul Olt, echipajele găsind la faţa locului o victimă decedată.

UPDATE ora 14,00 - Poliţiştii IPJ Olt au stabilit că, pe fondul carosabilului umed, şoferul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 56 ani, din Scorniceşti. În urma impactului, şoferul autoutilitarei, un bărbat de 38 ani, din Potcoava, şi-a pierdut viaţa. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

UPDATE: La locul accidentului produs pe drumul european E 574, pe raza localităţii Valea Mare, spre Slatina, echipajele de prim ajutor au găsit o victimă încarcerată, fără semne vitale. Este vorba de şoferul autoutilitarei, care se afla singur în maşină. În accident a mai fost implicat un autoturism, în care se aflau două persoane, acestea neprezentând, însă, urme vizibile de traumă şi refuzând transportul a sspital.

accident mortal olt

Şoferul găsit decedat este un bărbat de 38 ani, din Potcoava. La locul accidentului au ajuns o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Olt, dar şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. 

Mai multe autospeciale au pornit către locul accidentului, în localitatea Valea Mare, judeţul Olt, din primele informaţii fiind vorba de o coliziune între un autoturism şi o autoutilitară. De la faţa locului s-a anunţat că una dintre victime ar fi decedată. La acest moment circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur sens.  Ştire în curs de actualizare.

Accident rutier grav pe E 574, în Olt. Un şofer şi-a pierdut viaţa

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite